Ljubljanske mlekarne - Tradicija - Skrb - Zanesljivost Za 50 let Alpskega mleka 50 otrok v Kranjsko Goro

Smo vodilna mlekarna v Sloveniji, kjer spreminjamo mleko in druge darove narave v sveže in okusne izdelke za zdravje in užitek vseh generacij.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

24. avgust 2017

Za 50 let Alpskega mleka 50 otrok v Kranjsko Goro

Zapisano pod Novice

Skupaj z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje smo na ustvarjalne počitnice v Kranjsko Goro odpeljali 50 otrok iz vse Slovenije.

 

V Kranjski Gori od 20. do 27. avgusta na prvem mlečnem taboru počitnikuje 50 otrok iz vse Slovenije. Da bodo počitnice čim bolj zabavne in ustvarjalne smo zanje pripravili zanimiv program. Poleg pesnjenja in petja Alpske himne, odkrivanja Alpskih talentov in ustvarjanja oglasov o Alpskem mleku, program za otroke zajema obilo kreativnih in ustvarjalnih dejavnosti ter aktivnosti v naravi, kot je spoznavanje flore in favne v gozdu ali kopanje in supanje na jezeru.

 V ponedeljek, 21. avgusta, je otroke obiskal tudi Žan Košir, najboljši slovenski deskar na snegu. »Žan, Žan,…« so se slišali navdušeni klici iz odprtih oken sob že ob samem prihodu. Otroci so zanj pripravili prav posebno novinarsko konferenco in mu postavili nešteto vprašanj – od prvih začetkov in prve medalje, do treningov in kaj vse počne v prostem času. Žan se je moral kar resno potruditi, da je vsem odgovoril. Po podeljenih podpisih in druženju so mu otroci v zahvalo podarili zapestnico prijateljstva. Ob odhodu iz idilične Vile Šumice, kjer domujejo otroci na počitniških taborih ZPMS Moste-Polje, je Žan povedal: »Danes sem podoživel čas, ko sem bil mlajši. Otroci so me navdušili s svojo energijo in na koncu smo s fanti odigrali še nogomet. Domov odhajam z nasmehom na ustih in z novo zapestnico prijateljstva, ki me bo spominjala na tale super dan!«

Vsi članki